Det hettar till!

Vi på bloggen fick som vi ville. Dick Axelsson och Niklas Danielsson fick gå på tidigt sommarlov.
Att Dick Axelsson numera är klubblös kom som ett glatt brev på posten. Han blev SPARKAD!
Sparka är inte något man gör i hockey. Men Modo försökte speara, sätta upp armbågar i ansikten
och dra ut på tiden vid avblåsningar. Inget hjälpte. Skellefteå var för bra för den lilla ortsklubben i staden man kallar Heart of Hockey. Hur man nu kan göra det.
Nog om Modo. AIK har större uppgifter framför sig. Nu kommer Stockholmarna upp till Västerbotten. Till ett Västerbotten där guldet ska hem. Vad vi kan vänta oss av den semifinalhistorien har vi fått en försmak på:
En lagledare i Solna kallade oss lappskallar och det tog hus i helvete bland samerna.
På isen blir det en giganternas kamp mellan lagens två målvakter. Det blir en kamp mot spelare i Solna som blivit ratade av Skellefteå och det blir hjärnornas kamp mellan herrar Melin och Forsberg i båset.
På läktarplats hoppas vi att Skellefteborna går amok på ett sätt som vi aldrig tidigare skådat. Är det någon gång det ska ske så är det nu. Med den nya ramsan " Västra är platsen som vi älskar" så finns förutsättningar att skapa en stämning som inte infunnit sig i Ske Kraft Arena sedan de intensiva matcherna mot Björklöven.
Alla vet som bekant att Hovet kommer att bli ett oerhört svårintaget fort med den kokande stämning som råder under slutspelsmatcherna där. Black Army skickar sina bästa grabbar som njuter mer av bra stämning på tribunen än hur själva matchen ser ut.
Det är två dagar kvar till nedsläpp. Det är nu eller aldrig.
Det är AIK mot AIK och det är North Power mot Black Army.
Black Army må vara skyhöga favoriter på läktarplats men om ALLA hjälps åt och vågar släppa ner axlarna en aning och skapa kaos på Västra Stå. Då har vi åtminstone gett dem en match.
Det är dags att skapa historia. Igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0